Hout-beton schuttingen

Hout-beton schuttingen

Onze hout-beton schuttingen hebben een standaard hoogte van circa 200 cm waardoor er een extra stuk privacy word gecreëerd.
De beton palen en betonnen onderplaten zijn strak afgewerkt en voorzien van ijzersterke bewapening zodat de palen en onderplaten niet kunnen breken en bestand zijn tegen kleine beschadigingen.
De beton palen met een omvang van 10x10 cm staan standaard 180 cm uit elkaar en zijn leverbaar in de kleuren grijs en antraciet.

Bij de betonnen onderplaten kunt u de keuze maken uit verschillende uitvoeringen zoals dubbelzijdig glad, rots motief of het steen motief.
Bij het rotsmotief systeem is het mogelijk om de twee onderplaten op elkaar te plaatsen waardoor er een betonhoogte word gecreëerd van 60 tot 70 cm en het houten scherm inkort naar 130 cm.

Schermen

De schermen, veelal vervaardigd uit geïmpregneerd grenen hout, 16mm dik, zijn leverbaar met een rechte en gebogen bovenkant.
De schermen worden afgewerkt met een afdeklat die inwateren voorkomt.
Ten behoeve van uw privacy worden de schermen opgebouwd uit 19, 21 of 23 planken.
Ook bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere houtsoorten.
U kunt denken aan bijvoorbeeld lariks of hardhout.
Gaasschermen met een houten omlijsting of steenkorven gevuld met een steensoort naar keuze behoren bij ons ook tot de mogelijkheid.

Poorten

De poorten die wij standaard leveren zijn 100 cm breed, worden op een stalen frame gemonteerd en zijn voorzien van RVS beslag.
Naar wens zijn de poorten leverbaar van 90 tot 150 cm breed.

Mochten er delen zijn in uw tuin waar u een lager gedeelte schutting wilt toepassen, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het uitrijden van een oprit, dan kunnen wij een erfafscheiding plaatsen van 110cm hoog met eventueel een verloopscherm van 200cm naar 110 cm.

Heeft u speciale wensen? Ook maatwerk behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan